KONSERT:

Juicy presenterer: Bizarre Ride II Pharcyde (US) LIVE

"Labcabincalifornia" 20 years anniversary + Chris Stallion & Patski Love!

Tid, dato og aldersgrenser 21:00 20+
Billetter Kjøp billett 300,—

Klassikeren av et album “Labcabincalifornia” med The Pharcyde fyller 20 år i år, og i den anledning blir det jubileumskonsert med Bizarre Ride II Pharcyde på Blå 1. desember!

The Pharcyde startet opp allerede i 1989 med opphav i South Central Los Angeles, California. Gruppen står bak skivene «Bizarre Ride II the Pharcyde”, “Plain Rap”, «Humboldt Beginnings» og sist men ikke minst “Labcabincalifornia”. Mens Bizarre Ride hadde med godlåtene «Ya Mama”, «Soul Flower (Remix)”, «Passin’ Me By” og «Otha Fish” og i sin helhet var produsert av J-Swift var det på “Labcabincalifornia” at gutta hooket opp med udødelige J Dilla, og skapte magi som på låter som «Runnin'», «Drop», “Bullshit” og «Somethin’ That Means Somethin’”.

Når Bizarre Ride II Pharcyde entrer scenen dette kvelden feirer de jubileumet av “Labcabincalifornia” og blander de beste låtene fra dette albumet med sine andre hits sammen med live musikere. Før og etter konserten spiller Juicy-duoen Chris Stallion & Patski Love gylden og tidløs Hip Hop med hovedfokus på Vestkysten og J Dilla, ispedd D.I.T.C. som også hadde med Diamond D og Buckwild på produsentsiden av jubileumsplaten.

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember