KLUBB:

Juicy x Crux: Dan Gerous & NOTFX (DE)

+ Chris Stallion & Patski Love

Time, date & age restrictions 22:30 23+
Tickets Get tickets 150,—

Denne Juicy-kvelden får Chris Stallion & Patski Love besøk av Tysklands råeste sound system innenfor urban klubbmusikk; Crux fra Munchen!

Juicy-gutta Chris Stallion & Patski Love knyttet først kjennskap til Crux når de spilte sammen med de på Fresh Island Festival i Kroatia i fjor sommer, og tidligere i år gjestet også Chris & Patski klubben deres i Munchen hvor det bokstavlig talt kokte over. Juicy har stått side ved side med de aller fleste og beste og Crux er uten tvil i toppen her. Dette viste seg også da Dan Gerous vant årets tyske Red Bull Thre3style finale og kom helt til finalen i Tokyo (hvor mange mente han burde vunnet). Hans makker NOTFX er også både en sinnsyk remikser og DJ, og har satt fyr på dansegulv over de ganske univers, så her får publikum i både pose og sekk.

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love & Chris Stallion alias Juicy faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. I snart 11 år har Stallion & Love holdt det gående på Oslos beste klubber, samtidg som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet. Artistgjestelista på Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip Hop, Soul, Funk, Twerk, Trap +++ er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene, og med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy selv er Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April