KONSERT:

AVLYST: Jul i Brenneriveien med The Switch

julemusikk!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Konserten er dessverre avlyst. Billettkjøpere har blitt informert om refusjon per epost

Dette er et åpent brev til de av dere som kommer til å lese denne event-tekten i vantro under konserten da det går opp for dere at det ikke er en vanlig The Switch-konsert “i anledning jul” dere er på, men en faktisk julekonsert bestående av julemusikk og BARE julemusikk.

For det første: Ikke føl dere dumme! Dere kommer hvert år, ikke så mange, men et par. Vi prøver virkelig å understreke det grundig i all markedsføring av disse årlige konsertene at det ikke er vårt vanlige repertoar som spilles, men verden er rask og julestria er intens og man har ikke tid til å lese alt av event-tekster og greier hele tida, i hvert fall ikke før man står på en glanspapirinnpakka Blå ved et langbord julekaker og ser bandet du trodde skulle spille sløy psykedelisk poprock stå med bokstavelige nisseluer og synge “Thousands of Vendings” fra The Julekalender.

Beklager å si det, men vi kommer ikke til å spille en eneste låt vi noensinne har utgitt på plate i kveld. Ikke som ekstranummer heller nei. Det du får istedet er, som du kanskje allerede har forstått, en masse musikk innen det vi tenker på som det “utvidede julebegrepet”, i et forsøk på å mane frem FØLELSEN av jula i sin helhet, på godt og vondt, på kos og stress, helt ærlig og dønn fake. Det er mektig. Det er voldsomt. Og det er, kanksje først og fremst, MYE.

Dette er den ellevte slike konserten vi holder, og det er rett og slett blitt en del av jula for oss, og for en del andre. Men det er plass til fler! Vi håper skuffelsen ikke er for stor og at du kanskje til og med kommer tilbake med vilje neste år. God jul.

MVH

Peter i The Switch

Til alle dere som veit hva det går i: Julekonserten kom JÆVLIG brått på i år, det synes nok, men hey, vi er tilbake! Woooooo

Program

March

April

May

December