JULEKONSERT - FÅ BILLETTER!

AVLYST: Jul i Brenneriveien med The Switch

1 band, 2 dager, 7 slag

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

AVLYST
Vi beklager å måtte meddele at årets høydepunkt er avlyst på grunn av den forlengede nedstengingen til Oslo Kommune.
Kjøpte billetter blir automastisk refundert via Ticketmaster.no. 

 

The Switch, et Oslo-band innen den utvidede pop-tradisjonen som senest for et par-tre dager siden ble kalt en “het kandidat” til tittlen “Norges best band” av de mildt sagt tone-angivende folka i Øya-festivalens SoMe-team, har spilt julekonserter hvert år like lenge som de har eksistert, og i fjor ble produksjonen oppskalert og flyttet til selveste Blå i anledning tidende året. Godt var det, for i år (med idissetider-tiltak) har de foregående venues en publikumskapasitet på cirka 25 pers. Blå, derimot, Akerselvas pære, instutisjonen, legenden etc. har en kapasitet på hele sytti! Godt under halvparten av oppmøtte i fjor altså, så da blir det to konserter på rappen.

Foruten obligatoriske sitteplasser og en arbeidskonflikt mellom nissen og hans alver som nissen “rett og slett ikke ser noen løsning på” kommer ting til å være ved det gamle: The Switch spiller julemusikk av alle graderinger, fra det beint frem geistlige, til det beint frem grusomme. Kirkejul, kjøpesenterjul, NRK-jul, TV2-jul, barnejul, ironisk jul, amerikansk jul importert av kulturimperiet, musikk som bokstavelig talt ikke er julemusikk men som FØLES som julemusikk, musikk man har øvd inn, det motsatte – alt har sin plass i denne konserten. Regelen bandet har operert med gjennom årene er at det er lov å legge til sanger på repertoaret men ikke lov å trekke fra, med mindre noe ekstraordinært skjer. Så det blir nok langt, og allsidig, og forhåpentlig en ærlig gjenspeiling av den rare blandingen av høyt og lavt, hjemmelaget og masseprodusert, oppriktig og tullete, himmelsk og mundant som julen faktisk er blitt i den moderne verden. Det er først og fremst veldig MYE.

Fjorårets scenograf Marie Sheehan gjentar oppdraget, nå med (ørlitt) større budsjett! Ellers skal ikke bandet LOVE at det blir gjesteopptredener, overraskelser eller en videreføring av det folkelige komisketsj-elementet fra i fjor, bare at det blir en totalpakke med samme smak. De har faktisk ikke planlagt dette helt ut enda. Det er faktisk pandemi folkens.

Vel møtt! 

Program

April

May

December