JAZZ PÅ GØLVET:

Pressed Head + Hedtjärn/Røysum + Fredrik Falk

jazz and beyond

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets 100,—

PRESSED HEAD
En røver, en femme fatal og en saxofonist møtes til dyst for å gi dere musikk som tøyer din virkelighetsoppfatning og med det gjøre samme virkelighet litt rikere. Sist sett på samme scene på en punkvenue i Kina der de viste at ingen av de setter noen grenser for hvor langt de kan strekke musikken. Venter, særegen vokalist, opprinnelig fra Sør-Afrika, definerte alternativmusikkens apartheidmotstand gjennom Mud Ensemble, Nystrøm er en av de ledende saxofonistene der ute, Heibø Johansen rocker trommene løs med bandet MoE, og Ich Bin Nintendo, men er også en racer som soloimprovisatør på dertilhørende trommesett.

Juliana Venter – Stemme
Rolf-Erik Nystrøm – Saxofoner
Joakim Heibø Johansen – Trommer

FREDRIK FALK
Lokal bråkehelt og støypådriver Fredrik Falk spiller opp til særs alternativ dans denne kvelden. Akkurat hvor alternativt og hvor dansbart det i det hele tatt er vet vi ikke helt enda, men siden det er lørdag så skal du ikke se bort fra at dette kan blir en veldig løssluppen affære

HEDTJÄRN/RØYSUM
Isak Hedtjärn og Andreas Røysum blir det rare utskuddet denne kvelden. Ikke fordi de er de mest bråkete av dem alle, men siden kanskje de er de mest brøkete, eller skolerte om du vil. Dette tospannet har pusset klarinettene sine og står klare til å gi dere noe så sjeldent som en duo klarinett-konsert. Hvor ofte har du vært på det, liksom?

Program

July

August

September

October

November

December

March

May