KLUBB VRIOMPEIS:

Justice Yeldham (AUS) + TOFT

nybrotsarbeid med et noe usunt forhold til knust glass

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter 100,—

NB! Kun billettsalg i døra!

 

JUSTICE YELDHAM (AUS)

Det som har blitt beskrevet som «en trompetist som er fanget i en todimensjonal verden» er i realiteten det unike arbeidet til Justice Yeldham som bedriver nybrotsarbeid med et noe usunt forhold til knust glass.

Hans legendariske performancer har overrasket, shokkert og ikke minst begeistret publikum i hele 45 land, der han kort fortalt presser ansiktet mot en oppmikket glassplate og med hjem av forsjellige vokal teknikker samt haugevis av effekter lager et vilt spekter av kakafonisk støy. Men selv midt oppe i denne galskapen er det åpenbart at dette er strengt kontrollert, nesten komponert og veldig musikalsk.

Det er ikke ofte at man kan si at dette er det ingen andre som gjør, men i dette tilfellet kan vi med fakta i bakhånd insistere på det. Helt unikt og helt vanvittig bra.

TOFT
Tunge droner, mørke lydvegger, industrielle lydras og kaotisk støy. Dette er noe av hva du kan forvente deg på en konsert med Sten Ove Toft.

Han kan sies å være en av veteranene på den norske eksperimentelle støyscenen. I over 10år har han lagt bak seg et uoversiktelig høyt antall utgivelser og spilt konserter i 19 land, som soloartist og med forsjellige konstellasjoner som Ryfylke, Faux Pas, Utarm, Megaphonic Thrift, Solstorm og Serena-Maneesh for å nevne noen, med for tiden med hovedfokus på doom metal bandet ALTAAR.

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember