SLIPPFEST:

Kambodsja + Beaten To Death

Det beste av norsk hardcore

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

Etter tre plater til strålende kritikker er Kambodsja ute med sitt fjerde: Stranger 16. september på Mas-Kina Recordings. Bandet har satt en ny standard og dratt musikken i nye retninger uten å fjerne et gram lekenhet, råskap eller fandenivolsk kamikaze.

Der noen prøver å avlive rock i sin helhet viser Kambodsja fingeren (pluss litt til..) og sender forståsegpåere på hodet og ræva ut døra ved å lage et album som fanger deres eminente liveuttrykk på en ikke mindre imponerende måte. Sjangermessig er de vanskelige å trøkke inn i en bås. Med både nikk til pønk, hardcore, prog og jazzens innstilling til lekenhet er det bedre å si nettopp det. Blå er åsted for slippet av dette dyret både på plate og scene denne kvelden. Noen hits vil det også bli.

Med seg denne festaftenen har de labelkamerater og grindcore-bandet Beaten To Death som har fått latterlig mye skryt fra anmeldere i inn- og utland (men aller mest utland) (og aller minst innland) for sine tre album.
Bandet består av medlemmer kjent fra lokale band som Insense, Tsjuder, The Cumshots, She Said Destroy, Gothminister, Big Muff 68 og Grimfist. Bassisten er fortsatt mest kjent som han som satt på stolen etter Lady Gaga.
På Blå kan du høre hitlåter som «Don’t You Dare To Call Us Heavy Metal», «Knulleviser for barn”, “Menstrubation”, «Papyrus Containing The Spell To Summon The Breath Of Life Enshrined In The Collected Scrolls Of Sheryl Crow” og “Erik og Skrik».

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember