KONSERT:

UTSOLGT: Kanaan x2

proggjazzrock

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Det blir to konserter for kvelden.
Dørene åpner kl. 18:00 for første konsert & 20:30 for den andre konserten!

Den norske powertrioen Kanaan spiller en kreativ blanding av eksplosiv psykedelia, stonerrock og jazz. Inspirert av kraut, tungrock og improvisasjonsmusikk har trioen gjort seg bemerket som et sterkt liveband. Kombinasjonen av tunge riff, suggererende jammepartier og sterke melodier har vist seg å være en uslåelig kombinasjon og har resultert i applauderte konserter på en rekke etablerte scener både i Norge og Europa.

Etter debutalbumet Windborne på El Paraiso Records i 2018 og en to ukers europaturné det påfølgende året, brakte 2020 med seg hele to album fra Kanaan – det psykedeliske og jammete Odense Sessions, spilt inn med Causa Sui-gitarist Jonas Munk, og det tyngre og mer produserte Double Sun, et helhetlig verk som åpenbart er laget av et band med en tydelig visjon, som også besitter håndverket til å dra et slikt prosjekt i land.

“Kanaan may be young, as a band, or musicians, but they certainly already have everything they need to become one of the greatest bands from our scene! And in my opinion, they already are.” More Fuzz

Ask Vatn Strøm – gitar

Ingvald André Vassbø – trommer

Eskild Myrvoll – bass

Program

March

April

May

December