KONSERT PÅ LAGUNEN:

Kantona

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Velkommen til konsert på Lagunen, vår grønne oase langs Akerselva. Inngangen til Lagunen ligger på den lille parkeringsplassen i krysset mellom Grünerbrua & Brenneriveien 11. Obs! Konserter på Lagunen foregår under åpen himmel, så kle deg etter været. Vi tillater ikke paraply, så regntøy og poncho anbefales om regn!

—————————————————————-
OM BANDET: Frode Larsen og Kristian Olstad utgjør duoen Kantona. På silkemyk Sørreisa-dialekt lager de musikk som er inspirert av både nordnorsk visetradisjon, ambient/industrial og alternativ R&B. Deres første fullengder «Langt å gå for en bomtur» slippes 29. april.

Etter strålende respons fra medier som 730.no, P3 og Natt & Dag på sine tidligere låtslipp, er Kantona klar med sin første EP. Duoen selv beskriver det som en kompromissløs utgivelse.

– «Langt å gå for en bomtur» er en slags assosiativ oppvekstroman satt til den nordnorske storbyen Sørreisa ca. år 2003. Selv om vi flørter med moderne uttrykk både lyrisk og musikalsk, tar alle låtene utgangspunkt i opplevelser, følelser og situasjoner fra min periode som tenåring i Midt-Tromsø, den gang norsk vintersport, internasjonal fotball og Shania Twain sto høyt på agendaen. Vi har jobbet med denne utgivelsen siden vi starta det bandet her, og dette er en helt ærlig introduksjon til duoen Kantona. Dette er faktisk de åtte første sangene vi lagde sammen, forteller Frode.
Etter å ha imponert stort på by:Larm ble Kantona booket til flere festivaler sommeren 2020. Disse måtte selvfølgelig flyttes, men såfremt det blir mulig å gjennomføre festivaler i år kan duoen oppleves på blant annet Piknik i Parken, Høllafest og Varangerfestivalen. Duoen gleder seg stort til å slippe ny musikk som skal vises frem på konserter.

– Det føles veldig fint å kunne gi følgerne våre mer enn bare én ny singel. Av de åtte sporene er nok «Date» den mest direkte Kantona-låta så langt. Den oppsummerer godt energien i resten av utgivelsen. Vi gleder oss enormt til å spille den nye musikken live i sommer, i høst og i alle årstidene som kommer(!!) for nå skal bare pandemien trekke seg tilbake, sier Kristian.

Program

March

April

May

December