ROSKILDE ♥ OSLO & OSLO RECORDS PRES:

Kappekoff + Bodin + Zadeking

+ Gymmen DJs

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

Oslo Records er et norsk musikkselskap og -studio. Sammen med søsterlabel YGMG representerer de artister som Larsiveli & Makko Makeba, Oral Bee, Sushi x Kobe, Yoguttene, Snow Boyz, Kappekoff og Maya Vik og flere.

♥ KAPPEKOFF
Kappekoff slipper sitt selvtitulerte debutalbum «Kappekoff» fredag 21. april. Dagen før spiller de hos oss og denne kvelden byr de på splitter nye låter. Duoen – Magnus Falkenberg (24) og Rasmus Thallaug (24) – tar arven fra 70- og 80-talls funk og disco inn i en moderne innpakning, en arv de deler med sine partnere i Discorama-kollektivet – Proviant Audio, Kimichi og Bendik Baksaas m.fl. Høsten 2016 slapp de tre nye låter på tre uker, feiret med hver sin releasekonsert i Oslo, Bergen og Trondheim. Med Oslo-duoens singel «All Day Long», og ble delt så mange ganger på Spotify at den havnet på andreplass på Spotify sin Global Viral 50-liste, en liste som viser «…the most shared, trending tracks across the entire World». Kanye West lå på plassen under, og California-rapperne Nipsey Hussle og YG sin hit «Fuck Donald Trump» var nummer én.

♥ BODIN
Bodin beskriver musikken som «Superpop». Låtene «Echo» (listet på NRKP3) og «You» vitner om en låtskriver med et helt spesielt øre for smittende popmelodier og store refrenger. Bodin kommer fra Norges sydligste fastlandspunkt Lindesnes, og han har tidligere varmet opp for noen av Norges største artister. Blant annet Madcon og Marcus & Martinus! Hans to debutsingler er ute nå.

♥ ZADEKING
«Positiv, fengende og dansevennlig», er ord som beskriver musikken til ZadeKing. Låten hans «Hun gjør meg vill» har satt fyr på vorspiel og dansegulv i Oslo. Med sin gjenkjennelige kombinasjon av dancehall og rap har nykommeren allerede gjort flere skandinaviske samarbeidsprosjekter, og har blant annet opptrådt på Afro Beach-festivalen i København.

GYMMEN
GYMMEN er en DJ-duo Oslo Records ønsker å heie frem og er kveldens Klubb-DJs. Med sin uendelig store kjærlighet for musikk og lidenskap for rytmer, bass og klubb, har GYMMEN lagd fest på utallige klubber siden sin spede, spontane og tilfeldige start i 2014. Den Oslo-baserte DJ-duoen har i snart tre år brutt kjønnsstereotypier og samlet folk av alle slag på utesteder i både Oslo, Trondheim og London. Duoen kombinerer urban musikk som hip hop, r&b, dancehall og afro med elektronisk undergrunnsmusikk, inspirert av de samme sjangrene, til en herlig symbiose av lyd du ikke kan stå stille til.

 

 

BLÅ gjør denne våren et samarbeid med en av Europas største og beste festivaler, nemlig Roskildefestivalen!
Gjennom 4 månedlige kvelder frem til festivalen starter i juli vil vi presentere et vidt spekter med artister og sjangre som alle holder et særdeles høyt nivå innenfor sine kunstneriske uttrykk på BLÅ i Oslo.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April