KONSERT PÅ LAGUNEN:

Kapteinen

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Kapteinen debuterte med det Spotify mente var en av de mest lovende låtene sommeren 2019 «Mr. Fantastique» som også havnet kjapt inni listene hos NRK. Responsen har vært enorm! Han har allerede en katalog ute med en hel mixtape og vært med som feature og co-produsert låten «Historien om Nassor del 1».

Allerede på ett år har han klart å bygge en hype som gjorde at Kapteinen fylte opp både Sentrum Scene og Kulturkirken under By:Larm! Det peker bare oppover for Stavanger gutten!

Siden Kjell Øverland plukket opp gitaren og debuterte som Kapteinen med «Mr. Fantastique» i mai 2019 har han imponert med radiolistinger, streams og på scenen. Han har blant annet vært support på Arif sin utsolgte høstturné og fylte scenen på både Trondheim Calling og by:Larm. I tillegg har dette multitalentet Kjell Øverland hatt en produsent-finger med i spillet hos Arif, Stig Brenner, Natnael, Musti og Philip Emilio sine siste releaser. Nå er han ute med sin første offisielle EP «Døgn» som har radiohitten «Abstinenser».

Program

March

April

May

December