KONSERT:

Kari Harneshaug

+ Tuvaband

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Med sin genuine og bunnsolide fremtreden er Kari Harneshaug en artist som omtales som en skjult skatt i musikk-Norge. Debutplata Early Morning Memories (2012) ble anmeldt til ”en av årets beste debuter”, og andreplata 7th Day Saviour (2013) ble kalt ”en bunnsolid oppfølger”. I februar 2016 gav Kari ut sin tredje plate, We Were Closer to the End, og viser en artist i konstant utvikling. Plata ble spilt inn med stor kreativ frihet og spesielt var også at publikum ble invitert inn for å observere prosessen. Famous Last Words omtalte plata som “Early contender for album of the year”, og Sunnmørsposten lirte også av seg store ord: ”Karis tredje album viser en egenrådig artist med bøttevis av talent som viser klasse og bekrefter sitt musikalske ståsted der ingen andre norske artister er akkurat nå”.

Kari Harneshaug har tatt publikum med storm på de fleste klubbscener i Norge, samt spilt på festivaler som Pstereo, Øyafestivalen, Feminalen og Trondheim Calling. I vår turnerer hun Norge og besøker Blå fredag 5. mai.

 

TUVABAND
Tuvaband lager melankolsk og stemningsfull indiemusikk, med et lydbilde av lo-fi produksjon og lag av vokal. Den norsk/engelske duoen består av Tuva Hellum Marschhäuser og Simon Would. Høsten 2016 ga Tuvaband selv ut sin debut dobbeltsingel, som er blitt spilt på Ruben i P3, Urørt, tysk, fransk og engelsk radio, og er blitt skrevet om i flere internasjonale blogger. Duoen gir ut enda en singel i forbindelse med sin opptreden på SXSW i mars, før de gir ut sin debut EP våren 2017.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April