KONSERT:

UTSOLGT! Killer Kid Mozart + Of All Things

powerindie

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

I april slapp Killer Kid Mozart den storslagne andreskiva There’s a Psycho Behind the Wheel til stående applaus og trampeklapp fra den norske indiefansen. Nå er de endelig klare for å fremføre skiva for første gang i sin helhet på Blå 9. juli.

Født ut av rastløsheten bare en norsk småby på østlandet kan gi deg begynte ønske om å starte et band som blander sterk meloditeft, støyete gitarlinjer og rå energi i en deilig fullkornsgrøt. På et gutterom tapetsert med plakater av gamle og nye indiehelter som Dinosaur Jr., Sonic Youth og Japandroids, skrev frontmann Hallvard Bonden lo fi-skatten “For the Night”. Med denne utgivelsen markerte Killer Kid Mozart seg som et spennende og sultent band i norsk undergrunn, og utgivelsen høstet lovord i blant annet musikkmagasinet Gaffa, som slo til med 6/6 stjerner.

Etter å ha spilt en rekke klubbkonserter, festivaler og på samtlige av Oslos rockescener, er samspillet blitt hvassere og låtene mer utadvendte. Dette har bandet forsøkt å fange på tape sammen med Morten Øby i Taakeheimen Lydrike. Plata There’s A Psycho Behind the Wheel er en halvtimes lang hormonell reise gjennom barndomsminner, angst og søken etter identitet i storbyen.

 

OF ALL THINGS

Har du noen gang følt på en iver etter å sitte på konsert, nyte et glass rødt med akustisk musikk i bakgrunnen? Vel, da er Of All Things IKKE bandet for deg. Har du derimot behovet for å slenge på håret, dra frem rockefoten og styrte en hansa pilsner, kan vi muligens tilfredsstille. Of All Things kan by på hard indie rock med et touch av ja, vel, hard rock. Elsker du kontekstløse outroer og sjangerforvirring? Velkommen til bords!

Program

March

April

May

December