KONSERT:

Killer Kid Mozart

powerpop

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

I april slapp Killer Kid Mozart den storslagne andreskiva There’s a Psycho Behind the Wheel til stående applaus og trampeklapp fra den norske indiefansen. Nå er de endelig klare for å fremføre skiva for første gang i sin helhet på Blå 9. juli.

Født ut av rastløsheten bare en norsk småby på østlandet kan gi deg begynte ønske om å starte et band som blander sterk meloditeft, støyete gitarlinjer og rå energi i en deilig fullkornsgrøt. På et gutterom tapetsert med plakater av gamle og nye indiehelter som Dinosaur Jr., Sonic Youth og Japandroids, skrev frontmann Hallvard Bonden lo fi-skatten “For the Night”. Med denne utgivelsen markerte Killer Kid Mozart seg som et spennende og sultent band i norsk undergrunn, og utgivelsen høstet lovord i blant annet musikkmagasinet Gaffa, som slo til med 6/6 stjerner.

Etter å ha spilt en rekke klubbkonserter, festivaler og på samtlige av Oslos rockescener, er samspillet blitt hvassere og låtene mer utadvendte. Dette har bandet forsøkt å fange på tape sammen med Morten Øby i Taakeheimen Lydrike. Plata There’s A Psycho Behind the Wheel er en halvtimes lang hormonell reise gjennom barndomsminner, angst og søken etter identitet i storbyen.

Program

June

July

September

October

November

March

April

May