KLUBB VRIOMPEIS:

Pain Jerk (JP)

japansk støylegende + Natali Abrahamsen Garner + Harald Fetveit

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets 160,—
“Don’T call it japanoise, Don’T call it improv. This is PAIN JERK!!!”
1980 var begynnelsen for hva vi nå kan kalle en japanske noisebastion. Kohei Gomi eller Pain Jerk ble gjennom 80 og 90 tallet en ledende figur i Japansk støy og har samarbeidet med artister som Russell Haswell, Incapacitants og har utgivelser på labeler som Alternative Tentacles og Edition Mego.
Lydnivået presses i et massivt spenn mot stratosfæriske høyder og mot et bunnløst dyp.


NATALI ABRAHAMSEN GARNER
Natali Abrahamsen Garner er musiker som synger i bandene Antler, Propan, Amurimuri og et band som ikke har noe navn enda. Propan leverte det glittrende bestillingverket SWAGGER, (en elektroakustisk collage i full estetisk forvirring)
under FemmeBrutal!festivalen nå august. Garner jobber hemningsløst på tvers av stil og sjanger og gir det norske musikkliv et åpent og underfundig tilskudd.

HARALD FETVEIT
Tror det kommer til å bli et kort og intenst sett, forutsatt at lydteknikeren er med på notene. Han tilhører omtrent samme generasjon som Kohei Gomi, og har eksperimentert med støy like lenge. Men siden internett ikke eksisterte på den tida, og musikkformen heldigvis enda ikke hadde noe navn, var det ingen som visste noe om andre som drev med slike eksperimenter. På den måten blir kveldens konsert en forsinket oppvisning i parallelle univers. 
Det er kanskje ikke så lett å forstå for andre enn ham selv, men Harald mener det han spiller bærer preg av å ha oppstått under punken. Slik har det seg i hvert fall at han ved siden av å ha spilt med en rekke av dagens kjente improv-artister, som John Hegre, Lucio Capece osv. kan skilte med å ha blitt kastet ut av Betong Hysteria etter to uker fordi gitaren hans låt som en banjo. I dag spiller han mest med Thomas Michael Oxem i bandet skævv.

 

Program

July

August

September

October

November

December

January

April