KONSERT

Klubb Vriompeis: FRVLDZ + Elise Macmillan

To konserter: elektroakustisk og ambient med henholdsvis trompet og hardingfele

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—
FRVLDZ
Frvldz er Ingrid Frivold leker med trompet og elektronisk klangbehandling. Siden første konsert på Khartoum i 8. mars 2019 har Frvldz vært på scener i inn og utland, i 2021 med konsert blant annet ved Repparfjorden, Vill Vill Vest og Kulpitten på Vaterlandsparken under Kultutnatt Oslo, samt Streaming-konserter for Kunstnerforbundet 6. februar og for Ladyfest 8. mars.
Genremessig beveger Frvldz seg i grenselandet samtidsmusikk, ambient, støy, impro med bakgrunn i Ingrids forkjærlighet for Coils og Arne Nordheims klangbilder.
Våren 2021 ga Frvldz ut debutplata «Blitz191119» på Olivias, med musikk som var en bestilling fra RadiOrakel, en plate som har fått god spilletid på RadiOrakel og har nå begynt å leve sitt eget liv i radiokanaler rundt i Europa.
ELISE MACMILLAN
Fiolinist og musiker Elise Macmillan (US/CA) lager enigmatisk og fengende electroakustisk musikk som radbrekker og hekler sammen melodier sammen med uavhengige og svevende rytmer. Siden hun flyttet til Norge i 2015 har hun lagt sin elsk på Hardingfelen så her er det bare å finne frem urkreftene og komme seg på konsert.
Macmillan har som utøvende musiker vært gjestekomonist på EMS i Stockholm og har tidligere fremført verk på NyMusikk i Bergen, IRL i Brooklyn og vår egen Kafé Hærverk i Oslo. Hun er snart aktuell med utgivelser på Breton Cassette og Spacetime Tapes.

Program

March

April

May

December