KONSERT:

Klubb Vriompeis: Justice Yeldham + Sheik Anorak + Contumace

australsk glassmester

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

Australske Lucas Abelas legendariske performancer under artistnavnet Justice Yeldham har overrasket, sjokkert og ikke minst begeistret publikum i over 45 land, der han kort fortalt presser ansiktet mot en oppmikket glassplate og med hjem av forskjellige vokalteknikker samt haugevis av effekter lager et vidt spekter av kakofonisk støy. Men selv midt oppe i denne galskapen blir det mer og mer åpenbart at dette er strengt kontrollert, nesten komponert og veldig musikalsk.

Det som har blitt beskrevet som “en trompetist som er fanget i en todimensjonal verden” er i realiteten det unike arbeidet til Justice Yeldham som bedriver nybrotsarbeid med et noe usunt forhold til knust glass.

Det er ikke ofte at man kan si at dette er det ingen andre som gjør, men i dette tilfellet kan vi med fakta i bakhånd insistere på det. Helt unikt og helt vanvittig bra. Kom og se hvordan man resirkulerer glass i 2022.

 

SHEIK ANORAK
Sheik Anorak is a drums and machines solo project from Frank Garcia, french musician relocated in Sweden in 2016.
Frank created Gaffer Records in the early 2000s and released bands like Moha!, Mats Gustafsson, Talibam!, Weasel Walter, Magda Mayas, Ahleuchatistas, Staer, …
Sheik Anorak started around the same time, in the beginning a noise solo project, it quicky became something else with more melodies and vocals.
Today Frank left the melodies behind him and gave a new direction to this solo act.
It could be described as minimal techno/repetitive music with some polyrhythms. Think Nissenenmondai, Goat (jp) or even Liars

CONTUMACE
Lionel Fernandez er gitaristen til det legendariske franske støy-rock bandet Sister Iodine. Her får vi dyp og obskøn gitarmusikk fra en av de fremste effektpedal-traktørene i europa!
Lionel gav ut sin debut solo plate på det franske labelet Tanzprocesz

:::

Denne konserten er støttet av Liveurope !

Program

March

April

May

December