KONSERT

Klubb Vriompeis: Undertegnede + Lahestan

En alternativ aften i støyen og stevets tegn

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

Kjøpte du billett til onsdag 16. mars? Da gjelder billetten fremdeles på ny dato!

Klubb Vriompeis vrikker seg ut av pandemien og byr på en herlig dobbeldekker denne fredagskvelden!

UNDERTEGNEDE er et ganske nytt prosjekt i den norske undergrunnsfloraen, men består av to ringrever som har gjort litt av hvert opp igjennom. Navnet Silje Huleboer kjenner man nok fra kultfolkduoen hun har sammen med Ole Øvstedal. Når hun ikke produserer Darkthrone-plater så har hun gjestevokal på sikkert halve platesamlingen din. Sten Ove Toft har bråket på i 20 år med drøssevis av prosjekter, men alltid godt forankret som soloartist også. Sammen blir de Undertegnede, som blir en form for obskur sammensmeltet drone av sødmende vokal og streng støy.

LAHESTAN
Lydkilder både med og uten input, og en aldri så liten samling effektbokser, er utgangspunktet for de lydlige utfluktene til Lahestan (Aleksander Haugen). Elektronisk impro, høylydt knitring og en rastløs ambiens preger landskapet der Lahestan etter beste evne prøver å gå seg vill, og man på veien setter seg fast i ulendte droner eller støy i ulike farger. Kanskje. Vi vet jo ikke. Det er impro, sant?

Bak seg har Lahestan soloalbumene “Lahestan” og “Rocks Move on Their Own in Death Valley”, i tillegg til “Nautisk Vertigo” og “Wooden Eye” med duoprosjektet Lahestan/FNS i samarbeid med Fredrik Ness Sevendal. Både ny soloutgivelse og ny plate med FNS er på trappene i løpet av 2022.

Program

March

April

May

December