KLUBB VRIOMPEIS

Lieven Martens + Floris Vanhoof + Blandhoel

Vaporwave for the tenkende mennesket

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

LIEVEN MARTENS har tidliger romstert rundt i undergrunnen under navn som Dolphins Into The Future og Moana. Den selverklærte komponisten og observatøren (!) lager konseptuell musikk som beveger seg forbi og over et hvert ordforråd. Det er synth-heavy som fy, en form for vaporwave for det tenkende menneske.
Martens driver Edições CN, en etikett som har høstet annerkjennende nikk og skriv for sine mange kvalitetsutgivelser, sjekk det ut!

https://edicoescn.bandcamp.com/

FLORIS VANHOOF er andre belgier ut denne kvelden. En kombinasjon av konsert og installasjon kan man si, der han kombinerer live elektronikk og 16mm filmprojiseringer. En uslåelig kombinasjon av kvalitet og kvalitet.

BLANDHOEL (Christian Blandhoel) er en OSLO Basert Støymusiker og billedkunstner med røtter fra 1405 (den Norsk svart-metallens vugge) LANGHUS/ SKI, Akershus nå Nordre Follo i Viken. Han lager Støymusikk som BLANDHOEL, IJIN, CIDE og HELLO FRIEND.

BLANDHOEL som tar inspirasjon fra Norske lokal politikk og forhold som reflekterer vår samtid og behov for protestmusikk, med norske titler på utgivelser og opptredener.

Prosjektet BLANDHOEL er POSTNoise/støy med hint av Harshnoise og små hint av pen musikalitet når han får til det, Blandhoel benytter en FEEDBACKER, et instrument som genererer og kontrollerer feedback, instrumentet ble utviklet av Blandhoel i 2009 ved et uhell, da han skulle lage et instrument for Roskilde festivalen som del av kunst prosjektet My first recordlabel. Planen var å lage lyden av et helt orkester på et stykke gitar men resultatet ble et feedback helvete uten like men et godt utgangspunkt for støymusikk.

Som billedkunstner var han nylig var utstilt på nasjonal museet under åpning utstillingen “jeg kaller det kunst” med arbeidet fuckbears; 66 stk ombygde kosebamser med ansikter, og deltok også 19 august på samme sted med støy opptredenen HELLO FRIEND i en Bamsedrakt.

Program

March

April

May

December