KLUBB VRIOMPEIS:

UTSATT: Puce Mary + Strangerous

industriell støy & behagelig uro

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Vi beklager å måtte meddele at konserten med Puce Mary og Verdensrommet har blitt utsatt på bakgrunn av situasjonen i Norge nå og restriksjonene tilknyttet spredningen av coronaviruset. Vi beklager så mye til de som hadde gledet seg til denne konserten. Det hadde vi også.

MEN! Vi jobber fortløpende med ny dato.
Mer info kommer så snart vi vet mer om utviklingen

 

Vi er beæret av å kunne invitere Puce Mary tilbake Oslo og Klubb Vriompeis på BLÅ!

Soloprosjektet til den København-baserte lydkunstneren Frederikke Hoffmeier har siden hennes første album i 2013 markert seg som en av undergrunnens viktigste fanebærere av insdustrial, støy og generell eksperimentell uro.

Hun har utgitt solide album på labler som PAN, Posh Isolation, Ascetic House og iDEAL, der hun med sine massive lydlandskaper og en rett-frem-tilnærming til Industrial-faget har skapt etterdønninger internasjonalt. Live blir det akkurat slik vi liker det: eksplosivt, industrielt og bråkete pakket inn med mye dramatikk følelser.

STRANGEROUS
Strangerous er en ny stemme i grenselandet mellom noise, ambient, avant garde og alt det andre som kan falle mellom to stoler. Hun bruker vokal, ulike instrumenter og elektronisk bearbeiding av lyd for å danne et lydbilde som tar opp i seg både det ubehagelige og det vakre.

Strangerous aka Nora Stemland er en eksperimentell artist som holder til i Oslo, hvor hun også har spilt en rekke konserter det siste året. Strangerous ga ut sitt debutalbum i fjor som ble tatt godt imot. Det ble bl.a. anmeldt i det belgiske nettmagasinet Dark Entries, som skrev; «Strangerous debut etterlater et veldig modent inntrykk, og med litt progresjon kan hun trygt kalles i samme ånd som sin skandinaviske kollega Puce Mary». Norske Kjeften.no ga også en god anmeldelse; «et imponerede håndverk og en glimrende debut.».

Strangerous er en av syv norske komponister som skal representere Norge i den prestisjetunge festivalen UNM (http://unm.no) i august 2020. Dette er en nordisk festival for unge samtidskomponister og blir holdt i Tammerfors i Finland dette året. Festivalen har blitt avholdt årlig siden 1946 og har vært springbrettet for en rekke komponister og samtidsmusikere.

Program

March

April

May

December