KONSERT:

Stian Westerhus

Dønn Åpen Klasse!

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

To dager etter at coronaen stengte ned hele landet 12. mars 2020 slapp Stian Westerhus sitt splitter nye album. Tittelen ‘Redundance’ oversetter man til noe slik som overflødig. “The attribute of being superfluous and unneeded” forteller ordboken oss, noe som skulle vise seg å være dundrende feil i disse tider. Fraværet av livemusikk skulle vise seg å gjøre oss mer sulteforet enn noensinne. Musikk er kanskje det viktigste overflødighetshornet vi har.

Det er dermed med stolthet og glede vi nå har gleden av å presentere Stian Westerhus sin eneste konsert i overskuelig fremtid.

‘Redundance’ (House Of Mythology, 2020) tar steget ned fra det forrige albumet ‘Amputation’ fra 2016. Denne gang blir vi servert et langt mer nedstrippet og og råere uttrykk pakket inn noe som nesten kan kan kalles konvensjonelle låtstrukturer. Vi har i alle år snakket om Westerhus og hans særs kapable gitarfikling, og det får vi så til gangs føle på denne gangen også, men på ‘Redundance’ så skal mye av æren tilskrives VOKALISTEN Westerhus. Som Joe Banks skriver i liner notes-ene som følger med albumet, så er det et slør av avant-rock ala Nick Cave, Scott Walker og David Bowie her. Det er ikke helt skrudd å plusse Stian Westerhus på den listen.

Program

March

April

May

December