MINIFESTIVAL - BEGRENSET KAPASITET!

Vriompeis Fest 2021

Deathcrush / Alwanzatar / Undertegnede

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Klubb Vriompeis er Oslos fyrtårn når det gjelder musikk for de som elsker ting som går litt av skaftet. Neste år markerer konsertserien 15 år, men vi tyvstarter på jubileet med å invitere til 3 kvelder med totalt 9 artister som kan by på deilige lydvandringer i alle slags retninger

 

DEATHCRUSH som band trenger vel ingen nærmere introduksjon, men KONSEPTET må vi sette av tid til. Bandet har gjennom sin over 10 år lange karriere herjet land og strand rundt med sin signaturlyd som støyrockleverandører. Det kommer til å bugne med støyleveranser denne kvelden også, men akkurat hva vi har i vente vet kun fanden selv. Vi har fått lovnader om mye nytt, såpass nytt at vi tipper internt på om de kommer helt i mål til torsdag.

ALWANZATAR gir deg lyden av fortidens fremtidsvisjoner, med analoge synthesizere, tverrfløyte og trommemaskiner. Musikken er inspirert av åttitalls acid house, gammal dub, tysk elektronisk musikk fra syttitallet og italiensk lavbudsjett skrekkfilmmusikk. Dette er toner fra et fremmed univers, musikk for dansende satyrer i romhjelm, lydsporet til det rituelle romprogrammet. TAKE MY MONEY!

 

UNDERTEGNEDE er et ganske nytt prosjekt i den norske undergrunnsfloraen, men består av to ringrever som har gjort litt av hvert opp igjennom. Navnet Silje Huleboer kjenner man nok fra kultfolkduoen hun har sammen med Ole Øvstedal. Når hun ikke produserer Darkthrone-plater så har hun gjestevokal på sikkert halve platesamlingen din. Sten Ove Toft har bråket på i 20 år med drøssevis av prosjekter, men alltid godt forankret som soloartist også. Sammen blir de Undertegnede, som blir en form for obskur sammensmeltet drone av sødmende vokal og streng støy.

Program

March

April

May

December