MINIFESTIVAL - BEGRENSET KAPASITET!

Vriompeis Fest 2021

Maja S. K. Ratkje / James Welburn / Fredrik Falk

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Klubb Vriompeis er Oslos fyrtårn når det gjelder musikk for de som elsker ting som går litt av skaftet. Neste år markerer konsertserien 15 år, men vi tyvstarter på jubileet med å invitere til 3 kvelder med totalt 9 artister som kan by på deilige lydvandringer i alle slags retninger.

MAJA S. K. RATKJE
Ja nei. Hvor skal vi starte? Vi før ikke at vi drar på når vi sier at Maja Solveig Kjestrup Ratkje er Norges viktigste samtidskomponist akkurat nå. Men som vi alle vet så blir det ikke bedre enn når man gjør det selv og Ratkje som solo bråkmaker er noe helt unikt. Siden debutalbumet “Voice” i 2002 har hun fornyet og forbedret støymiljøet med sin herlige miks av vokal, diktafoner, teremin og et utvidet arsenal av duppeditter. Møteplikt.

Maja S.K. Ratkje, fotografert hjemme på Svartskog.
Foto: Ellen Lande Gossner

 

JAMES WELBURN
Levemannen fra London som i over et tiår romsterte rundt i Berlins undergrunnsscene har et ett eller annet mystisk vis byttet ut millionhovestaden med … Lillehammer(?!)

Når vi observerer Welburn på scenen så lever dette livemonsteret i en egen sone mellom noise rock og elektronika, der skitne basslyder blir absrahert av mengder av programmvare. Forvent knurrete lydlandskaper og gneldrete droner.

«Sleeper in the Void» på Miasmah, er et glimrende eksempel på hvor besnærende og vakker eksperimentell musikk kan være, og er en klar favoritt blant årets plateutgivelser så langt.” – Deichmann Musikk

“Full of sounds and structures to get lost in…marks him out as a solo artist and collaborationist to watch” – The Quietus

 

FREDRIK FALK
Fredrik Falk har jobbet med støy og eksperimentelle uttrykk i 15 år; både som utøver, arrangør, utgiver og produsent.
Ved siden er Falk del av Spraint, Izakaya Heartbeat og Ole Devil & the Spirit Chasers, samt DJ-dyaden Strategy; og drifter nettlabelen Premature Records og kassetttrykkeriet The Black Coffee Cowbell, når han ikke gjør foleyarbeid og spillmusikk.

Program

March

April

May

December