KLUBB:

GYMMEN | Live. Dr Vades

klubbkveld med KOSO CLUB og gjester - bass, riddim

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Get tickets 170,—

GYMMEN og FKP Scorpio Norge hoster en helaften med duoen Dr Vades! De siste to årene har vært en utrolig reise for Dr Vades. Fra å signere med Good Soldier Songs, til å dra inn over 6 millioner streams på Spotify kan du trygt si at duoen er i vinden. Forvent strictly tunes!

Dr Vades
Dr Vades består av brødrene Dr. Kane (Kane Busia) & Jay Vades (Jay Busia), født og oppvokst i Øst-London. Født inn i en familie med musikere, var det aldri noe spørsmål om hva de selv skulle bli. Før de begynte å arbeide sammen jobbet begge seg opp i bransjen. Dr. Kane er blant annet ansvarlige for den store house hit’en ‘Tribal man skank’.

Duoen signerte med The Portfolio Music sent 2014 og har siden da bare vokst seg sterkere. De har jobbet med kremen av Englands musikkscene, og med artister som Yung Bane og Kojo Funds, til kredible låtskrivere som Wayne Hector (One Direction, JLS,++) og Camille Purcell (Little Mix, Birdy, The Script). Duoen er hardtarbeidende og spilte en stor rolle i å forme det vi idag kjenner som ‘Afro-Bashment’ scenen med sine mange sub-sjangre som ‘Afro-Swing.’

For tiden jobber de med ny musikk, og vi gleder oss til å se hva Dr Vades har å by på i fremtiden!

GYMMEN
Med sin uendelig store kjærlighet for musikk og lidenskap for rytmer, bass og klubb, har GYMMEN lagd fest på utallige klubber siden sin spede, spontane og tilfeldige start i 2014. Den Oslo-, og nå New York-baserte DJ-duoen har i snart fire år brutt kjønnsstereotypier og samlet folk av alle slag på utesteder i både Oslo, Trondheim, Tromsø og London.

Duoen kombinerer urban musikk som r&b, dancehall og afro-inspirert med elektronisk undergrunnsmusikk, inspirert av de samme sjangrene, til en herlig symbiose av lyd du ikke kan stå stille til.

Denne kvelden holder Mamdu det nede på egenhånd, mens den andre halvdelen, Adipop, tar over New York. Mamdu har med og uten GYMMEN gjort klubbkvelder på bl.a. Rockefeller, Pride, Skral og Øyanatt. Hun har også vært DJ og programleder på flere norske radiokanaler, og gjort gjestemiks for Radar Radio i London.

Program

June

July

August

September

October

November

December

January