KONSERT:

Kyrre Bjørkås

Vi feirer slippet av albumet The Big Blot

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

Kyrre Bjørkås slipper et album full av livsfølelsmessig og eksplosiv popmusikk på Fysisk Format!

Det er gud dundre meg en stor glede! Det blir KONSERT MED GJESTER og endatil VIDEOPREMIERE: Regissør Liv Karin Dahlstrøm har laget videoen «Om Dimitri» med utgangspunkt i en av albumets (mange) smektende ballader. Her møter vi ekssoldaten Dimitri fra en liten landsby på øya Lesbos, som har trukket i kjole og dansesko på sine eldre dager.

Det koster 150 kr å komme inn, og for bare 250 får du med en ferskpresset vinylplate. Etter konserten kan du gjøre som Dimitri ville ha gjort, på den helt e m i n e n t e klubben Seksuell. Endeløs hotness.

Albumet slippes samme dag og er breddfull av bidrag fra Eivind Henjum aka Sprutbass, Sandra Kolstad, Ådne Meisfjord, Andreas Mjøs, Nils Jakob Langvik m fl. Det er inspirert av Bestemor, Tor Børresen, Elisabeth Vatn, Det är jag som är döden, Anders Holen, Ingeborg Helleberg, Bogus Blimp, the Bureau of investigative journalism og tantrisk sex. Det er mikset av Juhani Silvola og mastret av Morgan Nicholaysen v/ Propeller Mastering. Coverfoto av Esra Rotthoff.

Sagt om låta Bullets:

“Gal på helt rett måte, og deilig dansbart”
Ukens beste, NATT & DAG

«Som signalene fra Goebbles Volksempfänger, Avbildet på baksiden av Kraftwerks Radioaktivität, skutt ut fra et dansegulv i New York på 80-tallet og frem til vår egen hypertid. Bullets er allikevel en oppløftende låt, full av fiffige detaljer»
Ando Woltmann, Morgenbladet

«Bullets» låter både velkjent og eksperimentell på samme tid, med én fot i den moderne synthdrevne popverden, og en i den mer eksperimentelle
dusken.no

Et eventuelt overskudd fra konserten går til stiftelsenwww.lighthouserelief.org, som er initiert av L K Dahlstrøm med fler.https://www.facebook.com/lighthouserelief/?fref=ts

Program

July

August

September

October

November

December

January

April