Lenno (FI) + WNDR

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter Kjøp billett 120,—

Natt til 1. mai på Blå blir det som vanlig storslått fest, og i år er det den finske wonderboyen Lenno og den norske raketten WNDR som står for dansemusikken!

Selv om han knapt har fylt 20 år har det finske stjerneskuddet Lenno allerede gjort seg bemerket i en årrekke. Fra å remikse artister som Martin Solveig, Caribou, Foster The People, Chromeo, The Wombats, Years & Years, The Knocks, Miami Horror og Above & Beyond til sine egne låter som er en blanding av Nu-Disco og glad House-musikk med vokal og glade melodier. Over en rekke EP-utgivelser som blant annet “Streets/Your Style”, “Never Stop” og “Wake Uo» har han stadig bygget seg opp en større fanskare. Lenno har også levert på scener verden over og har turnert USA, Australia og selvfølgelig Europa på kryss og tvers. Siste utgivelse så langt for Finnen var EPen “Good Thing” som har tatt fansen med storm.

Norske WNDR er for uinnvidde en produsent du virkelig bør holde ørene åpen for og også til dag DJ’en til artisten Dreamon. WNDR har samarbeidet med Dan Bravo og gutta har sammen gjort flere fete produksjoner og remikser som for eksempel Chris Brown «Yo (Excuse Me Miss)”. Hans remikser av blant annet Major Lazer “Be Together” og nevnt Dreamon sin “Like You Love Me” er begge bevis på at vi har å gjøre med en produsent som vi kommer å høre mye til fremover.

 

Program

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar