KONSERT:

LIARS + Happy Meals

kunstpop møter elektropunk møter stadionrock

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

24. august er Liars ute med sitt 8. album titulert TFCF (Theme From Crying Fountain) og den 6. november kommer de tilbake til Oslo!

Siden Liars’ første album kom i 2001 har bandet sakte, men sikkert skiftet litt retning fra album til album der de startet med postpunk på førsteplata “They Threw Us All In A Trench And Stuck A Monument On Top”, No Wave-plata “They Were Wrong, So We Drowned” til deres forrige album “Mess” som gav oss bekmørk elektronika.

Men “TFCF” kan ikke puttes like lett i en bås. Trolig fordi bandet ikke lenger er “de”, men “han”, og kan dermed siet å være det mest selvbiografiske albumet til nå. Angus Andrew har etter 20 år som kreativ nomade rundt om i Europa og USA returnert til hjemlandet Australia.

Men tilbake til albumet. “TFCF” har ingen overordet konsept der det skifter mellom samplede elementer, prosesserte lyder og “ekte” intrumentering. Abstrakte strukturer og gode gammeldagse låtstrukturer. Himmel OG helvete.

Men det viktigste er at Liars er et makeløst liveband som har tilgode å gjøre en dårlig konsert og 6. november kommer de for å overbevise nok en gang!

Program

June

July

August

September

October

November

December

January