ØYAFESTIVALEN 2016

Øyanatt: Lightning Bolt (US) + Plunder

Verdens beste noiserockband!

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter Kjøp billett 220,—

MED ØYAPASS: 200+AVG | UTEN ØYAPASS: 250+AVG

LIGHTNING BOLT (US)
Brian Chippendale (trommer) og Brian Gibson (bass) utgjør den nådeløse duoen som i to tiår har revolusjonert undergrunnsrocken med sin kompromissløse stil.

Duoen brøt barrierene for hvor man definerer plasseringen av publikum og artist der bandet har plassert seg på gulvet omringet av publikum. De helt sinnsyke forestillingene dette bandet smeller sammen for hver konsert har banet vei for en ubeskrivelig lang liste med artister etter dem. Lightning Bolt kan uten tvil beskrives som et av verdens beste liveband.

Og tilsvarende bra er bandet på plate, der de alltid har vært premissleverandør for et kaotisk og brølende lydbilde som høres ut som om de sprenger høytalerene dine. Lightning Bolt er er nå aktuelle med sitt sjette album – deres første på fem år der de utforsker sitt soniske univers ytterligere samtidig som de bevarer sin karakteristiske signatur.

PLUNDER
Plunder er den nye lekegrinden til André Bratten. Akkurat hva han finner på denne kvelden vet vi ikke helt enda, det gjør han kanskje ikke selv engang, men her kan man forvente dypdykk i de rareste krinker og kroker av platesamlingen hans. Ta på deg de fineste avant-garde-danseskoene og kle deg med et åpent sinn.

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember