KLUBB VRIOMPEIS PRESENTERER:

Lightning Bolt (US)

noiserockens premissleverandør + Dan Friel (US)

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

Etter 7 års iherdig arbeid var det gledesrop (les: hyl) og det nærmeste man kommer gledestårer på lokalt bookingkontor når bekreftelsen landet i innboksen – LIGHTNING BOLT kommer endelig tilbake til Oslo!

Brian Chippendale (trommer) og Brian Gibson (bass) utgjør den nådeløse duoen som i to tiår har revolusjonert undergrunnsrocken med sin kompromissløse stil.

Duoen brøt barrierene for hvor man definerer plasseringen av publikum og artist der bandet har plassert seg på gulvet omringet av publikum. De helt sinnsyke forestillingene dette bandet smeller sammen for hver konsert har banet vei for en ubeskrivelig lang liste med artister etter dem. Lightning Bolt kan uten tvil beskrives som et av verdens beste liveband.

Og tilsvarende bra er bandet på plate, der de alltid har vært premissleverandør for et kaotisk og brølende lydbilde som høres ut som om de sprenger høytalerene dine. Lightning Bolt er er nå aktuelle med sitt sjette band – deres første på fem år der de utforsker sitt soniske univers ytterligere samtidig som de bevarer sin karakteristiske signatur.

Program

January

February

March

April

May

September

October

November