RED BULL SOUND SELECT:

Lindstrøm, Softcore Untd. & 9 grader nord

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 120,—

Det er klart for årets siste Red Bull Sound Select-kveld, og sammen med våre venner i U OK?, slår vi til med en late night-edition på BLÅ lørdag 21. oktober.

Her har vi gleden av å presentere en dryyyg gjeng på scenen, som garantert spiller opp til kok.
LINDSTRØM:
Fredag 20. oktober slipper ‘kongen av space disco’ sitt femte soloalbum, “It’s Alright Between Us As It Is”, og dagen etter spiller han altså et live-sett hos oss på BLÅ. Det nye albumet består av 9 sammenhengende spor, med en Lindstrøm som har funnet tilbake til kjærligheten for arpeggio-synther, oppløftende beats, varme analoge melodier. Vi gleeeder oss!

SOFTCORE UNTD.:
Softcore Untd. er et samarbeidsprosjekt mellom medlemmer fra $ushi x Kobe og Verdensrommet, og musikken befinner seg et landskap midt i mellom de ulike gruppene – 808-trommer, saksofoner og jazzgitarer. De to vokalistene veksler sømløst mellom sine partier, og bidrar til et lydbilde som er vanskelig å sette i bås med sjangerbegreper. Bandet debuterte med “Skolebenken” i begynnelsen av august, og nylig slapp de singelen “Fjern”.

9 GRADER NORD:
9 grader nord for ekvator finner vi byen Jaffna, på øyen Sri Lanka, hvor halvparten av bandmedlemmene stammer fra. Med instrumenter som blant annet bambusfløyte og cajon vil de ta publikum med på en musikalsk reise nærmere instinktene. Sammen spiller kvartetten det som på lite rettledende vis ofte kategoriseres som “verdensmusikk”, selv om musikken byr på en blanding av en rekke ulike sjangre, som baila, flamenco, karnatisk og jazz. Selv beskriver bandet musikken med adjektivene energisk, mystisk, og rytmisk, og klassifiserer musikken som etnisk progressiv.

Sjekk ut mer spesialkuratert musikk fra hele verden på https://www.redbullsoundselect.com/

Kvelden sklir sømløst over til legendariske Sunkissed ved konsertslutt

Program

July

August

September

October

November

December

March

May