KONSERT PÅ LAGUNEN:

UTSOLGT: Lindstrøm

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Velkommen til konsert på Lagunen, vår grønne oase langs Akerselva. Inngangen til Lagunen ligger på den lille parkeringsplassen i krysset mellom Grünerbrua & Brenneriveien 11.
Obs! Konserter på Lagunen foregår under åpen himmel, så kle deg etter været.
Vi tillater ikke paraply, så regntøy og poncho anbefales om regn!

—————————————————————-

OM ARTISTEN:

Hans-Peter Lindstrøm etablerte seg som artisten og produsenten Lindstrøm i 2002 med plateselskapet Feedelity. Han lanserte en rekke EP’er, tolv-tommere og singler, og ble i løpet av de neste årene en respektert produsent, musiker og remixer på den internasjonale klubbscenen.

Lindstrøm har vært sentral på den norske klubb-scenen siden tidlig 2000-tallet og omtales som ”faderen i den skadinaviske space disco-treenighet”. Han remixet artister som LCD Soundsystem, Roxy Music og Franz Ferdinand, og fikk med singelen I Feel Space en klubb-hit i 2005, og et stort kultomdømme blant DJ s over hele verden. Han har også mottatt hele fire spellemannspriser innenfor kategorien elektronisk musikk.

Sammen med Prins Thomas lanserte Lindstrøm albumet Lindstrøm & Prins Thomas i 2005, og året etter kom hans eget debut-album, It´s A Feedelity Affair, som ble en av de mest anerkjente utgivelsene innen klubbgenren det året.

I 2020 har Lindstrøm utgitt to album- et bestillingsverk fremført på Henie Onstad Kunstsenter og albumet III sammen med Prins Thomas.

Program

March

April

May

December