SESONGAVSLUTNING:

Litteratur på Blå + CHOPWORLD

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets 50,—

Den 23. mai arrangerer vi sesongens siste kveld med Litteratur på Blå. Temaet denne gangen er populærmusikk, og vi inviterer til stuntforedrag om tre allerede ikoniske sanger i tillegg til klubb med CHOPWORLD.

I løpet av kvelden skal vi introdusere og vise musikkvideoene til:

Formation av Beyoncé
Borders av M.I.A
4 degrees av Anohni – med visuals av Victoria Duffee

Disse sangene virker å portrettere nådeløs urettferdighet, utålmodighet og dirrende engasjement, men hvorvidt lykkes de som både populærmusikk og politiske ytringer?

Gjester:
Lucia Odoom er kulturjournalist i Politiken og redaktør for magasinet Poppel. Hun kommer til Blå for å snakke om Beyoncé.

Morten Langeland er forfatter og har skrevet om makrell i boken “Æ Æ Å”. Nå er han aktuell med boken “Den egentlige kommune” og han er med i Forfatternes klimaaksjon. Langeland skal snakke om Anohnis 4 degrees.

Nadda Noor er DJ, musikkentusiast, tidligere musikkskribent i Natt&Dag og webredaktør for Jaeger Oslo. Hun kommer til Blå for å snakke om M.I.A.

Kvelden fortsetter med klubb CHOPWORLD.

VELKOMMEN!

Om øvrige bidragsytere:

Nadda Noor er DJ, musikkentusiast, tidligere musikkskribent i Natt&Dag og webredaktør for Jaeger Oslo.

Victoria Duffee er utdannet billedkunstner ved School Of Visual Arts.

CHOPWORLD er en klubb som spiller ny club rap og R&B, med enkelte innslag av det beste fra 90- og 2000-tallet. Av og med Charlie Robertshttps://www.instagram.com/colonelcatfish og Ingebling fra Too Many Girls.
♡♡♡
Young Thug, Tate Kobang, Tinashe, Migos, Cassie, Chief Keef, Dej Loaf, Future, Nicki Minaj, Jeremih, Kelela, Gucci Mane, Fetty Wap, Sasha Go Hard, Drake.
♡♡♡

Program

July

August

September

October

November

December

January

April