LITTERATUR PÅ BLÅ:

Debutant-lesesirkel

debatter, samtaler og intervjuer

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets 50,—

Sommeren er på hell og det er på tide å ta fatt på den omfangsrike bokhøsten. For å hjelpe en stakkars leser med å navigere seg igjennom høstens utgivelser, har Litteratur på Blå-redaksjonen invitert et knippe av høstens debutanter til å delta i en lesesirkel med en liten tvist: forfatterne skal presentere hverandres utgivelser. Hver forfatter vil få utdelt en av de andre debutantene sine bøker, og skal deretter presentere teksten, før forfatterne leser opp fra sine egne tekster.

Forvirrende? Kom og få det hele oppklart på Blå 6. september. Debutantene som bidrar, er:

Marie Aubert (f. 1979) debuterer med Kan jeg bli med deg hjem. For åpningsnovellen i denne samlingen vant Marie Aubert novellekonkurransen Litteratur på Blå arrangerte i samarbeid med Vinduet våren 2013.

Maiken Horn Bolset (f. 1989) har blant annet studert ved Skrivekunstakademiet i Hordaland. Narrer hennes skjønnlitterære debut.

Jon Krog Pedersen (f. 1981) har bakgrunn fra litteraturvitenskap, restaurantbransjen og tv-bransjen. I 2013 vant han skrivekonkurransen til Aschehoug Stemmer med pamfletten Også min kamp. Bekymringsmelding for Hanna Tidemann er hans første roman.

Sara Sølberg (f. 1983). Sølberg har studert fotografi og gått forfatterstudiet i Tromsø. Seismiske smell er hennes debutbok.

 

Program

January

February

March

April

May

September

October

November