HVER TIRSDAG:

Litteratur på Blå: Debutantkveld

debatter, samtaler og intervjuer

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets 50,—

Det blir stadig lysere ute og det er på tide å ta fatt på bokvåren. Litteratur på Blå-redaksjonen har invitert to av årets debutanter til å invitere to andre debutanter. Tirsdag 14. mars møtes de på Blå for å presentere hverandres bøker. Hver forfatter presenterer én av de andres tekster, før forfatterne leser høyt fra sine egne utgivelser.

Debutantene som bidrar, er:

Erik Eikehaug (f. 1982) debuterte i januar med boken “James Franco spytter når han snakker”. Eikehaug har studert nordisk litteratur i Oslo, og Creative Writing and Publishing ved Kingston University.

Tobias Nordbø (f. 1989) debuterte i januar med boken “Hasj og Høykultur”. Nordbø har studert litteraturvitenskap i Oslo og arbeider som humortekstforfatter.

Maia Kjeldset Siverts (f. 1990) debuterte i år med kortprosa-samlingen “Det ble en rotte!”. Siverts har gått på Nansenskolen og Skrivekunstakademiet i Hordaland. Hun bor i Oslo.

Therese Tungen (f. 1977) debuterer i år med novellesamlingen “Ein gong var dei ulvar”. Boka lanseres dagen etter arrangementet på Blå. Tungen er forlagsredaktør i Samlaget og har tidligere virket som litteraturkritiker.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April