LITTERATUR:

Litteratur på BLÅ: Debutantsamtaler

Sandra Kolstad, Dordi Strøm og Cecilie Almberg Størkson

Time, date & age restrictions 12:30 20+
Tickets 50,—

Vi fortsetter sommerrekka og inviterer til to debutantsamtaler midt på dagen på Blå sin helt nye utescene. Denne gangen får vi besøk av Sandra Kolstad, Dordi Strøm og Cecilie Almberg Størkson, som alle tre har debutert i år.

I den første samtalen gjør vi en twist. Dordi og Cecilie har byttet bøker og lest hverandre. De to møtes til samtale på scenen og veksler på rollen som intervjuer og forfatter.

 

I scenograf og kostymedesigner Dordi Strøms debutroman «Flog» ser vi hvordan tre generasjoner preges av vold og fattigdom. Er det sånn at en mor må elske sitt barn? Og vil et barn noen gang slutte å kjempe for foreldrenes kjærlighet?

Cecilie Almberg Størkson debuterer med diktsamlingen «Ein alvorleg sjukdom». Gjennom direkte og undrende dikt følger vi veien fra å bli diagnostisert med livmorhalskreft til limbo-tilstanden etter behandlingen.

*

Musiker, komponist og produsent Sandra Kolstad kom nylig med sin første roman «To ord for ødeleggelse». Frida innleder et forhold med en manipulativ person og ser seg selv oppløse og forvitre. Bare ved hjelp av et effektivt fortellergrep klarer hun å ta makten tilbake.

Sandra møter Joakim Tjøstheim fra redaksjonen til en samtale om kontrasten i teksten mellom språk og innhold og innhentingen av seg selv etter et langvarig, turbulent, intimt og romantisk møte med en manipulator.

Vi ønsker velkommen til 50 gjester på Blå sin uteservering. For reservasjon, send mail til: bord@blaaoslo.no med emne LPB + dato, antall personer.

Dørene åpner 12:30. Samtalen starter 13:00 : )

CC: 50,-

Program

April

May

December