KONSERTSERIE:

LIVEUROPE

Nye europeiske talenter

Hva er Liveurope 

Det er et samarbeid laget for å støtte konsert- og klubbarenaer som tar initiativ til å invitere nye talenter fra hele Europa. Dette er et viktig prosjekt for å skape større bredde og mangfold på konsertscenene rundt om i Europa. Målet til Liveeurope er å øke antallet bookinger av unge nye talenter i Europa, og hjelpe dem med å nå et større publikum. Liveurope ble etablert i 2014 som det første av sitt slag i Europa.  Samarbeidet gir bookere og spillesteder i Europa et større insentiv til å booke mer variert ifht sjangere, uttrykk og opprinnelsesland. Liveurope er støttet av “Creative Europe” programmet til den Europeiske Union. 

Hvem er medlemmene?

Liveurope er en organisasjon basert på medlemmer fra ulike internasjonale konsertscener rundt om i Europa. Plattformen er koordinert av Ancienne Belgique i Brussels. Medlemmene er valgt ut basert på deres dedikasjon for å booke europeiske talenter, samt deres profesjonelle infrastruktur og internasjonale rykte. Blå er et av 14 konsertsteder i hele Europa som er medlem. 

Liveurope festival

13 og 14 september holdt vi den første internasjonale liveurope festivalen noensinne. Programmet besto av paneldebatter/musikkinnslag fra oppadkommende artister og et møte og paneldebatt med bransje fra hele Europa. Festivalen vil bli holdt årlig av ulike medlemsklubber i Europa.