HELL OVER EUROPE 4:

*AVLYST* ABORTED + The Acacia Strain + Hideous Divinity + Cult Of Lilith

dødsmetall x 4

Time, date & age restrictions 18:00 18+
Tickets Get tickets 325,—

Hell over Europe 4 – turneen til Aborted er dessverre blitt kansellert. Alle med billett(er) vil motta e-post med nærmere informasjon om refusjon.

“Unfortunately, as we are all aware, with the rising cases of covid and the constantly shifting restrictions in all the different EU countries, we were forced to cancel our Hell Over Europe 4 tour with our good friends in Benighted, The acacia strain , Hideous Divinity and Fleddy Melculy. We are devastated by this news and apologise for the inconvenience to the fans, hopefully we can return to actually perform Maniacult in front of you all one day.

Stay healthy and keep the metal flowing my friends.

Support the bands and let’s get through this shit together.

Sincerely, Aborted”

ABORTED annonserer Hell Over Europe Tour 4

Aborted har hatt litt tid til overs slik som alle andre med hjemmesitting, 1000-vis av pizzaer og en tilhørende vektøkning, men det er ikke det eneste de har bedrevet tiden med. De har også lagd et nytt album!

For å prøve å gjøre 2021 litt mindre ubrukelig enn 2020, så starter bandet med å spille inn den nye babyen og i oktober så er det dags for å lufte barnet på veiene i Europa.

Med seg på laget har de hentet The Acacia Strain, Hideous Divinity og Cult Of Lilith. Det blir en voldsom kveld dette her så nå er det bare å vaske hender før fingerer krysses og vi sees på minifestival på BLÅ i oktober 2021!

:::

Dette arrangementet er støttet av Liveurope !

Program

April

May

December