KLUBB:

Andy Stott (Live) + Upsammy

Nye europeiske talenter

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 150,—

ANDY STOTT LIVE
Har en utforskende tilnærming til musikk og henter inspirasjon fra sin umiddelbare nysgjerrighet og instrumentene han har for hånden. Likevel er prosessen aldri tilfeldig. Musikken til Stott sveiper innom flere eksperimentelle sjangre og hans utgivelser har alltid et nytt preg sammenlignet med det forrige. Fellesnevneren er den industrielle lyden man ofte assosierer med Detroit techno og tidlig techno fra Berlin med mørke, synkoperende rytmer. Stott har gitt ut all sin musikk under plateselskapet Modern Love, som de fleste i dag kanskje kjenner som platedistributøren Boomkat, og deres underlabel Daphne.

UPSAMMY
Fra Amsterdam kommer Thessa Torsing, en av Nederlands mest omtalte unge DJ-produsenter de siste årene. Siden 2017 har upsammy meislet ut futuristisk elektronika med snikende musikalske teksturer. Residency på De School, gjentatte opptredener på Dekmantel festival og Zezout burde si sitt.

DJ i vinterhagen 19.00 – 22.30
POSNER
Er initiativtakeren bak klubbkonseptet pace///x_x som avholdes på Blå.
Ved siden av å være en entusiastisk klubbgåer jobber han for by:larm-festivalen, Vill Vill Vest og Parkteatret. Her kan du forvente raske breaks og broken beat.

Dette arrangementet er støttet av Liveurope !

Program

May

June

July

August

September

October

November

December

January