KONSERT:

Big | Brave + Fågelle

noise rock / minimalistisk folk / drone

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Big | Brave (CA) tar med seg Fågelle (SE) til BLÅ!

Etter å ha gitt ut den drømmende skiva “A Gaze Among Them” i 2019, og blitt nødt til å kansellere den påfølgende Europaturneen grunnet en viss lockdown i starten av 2020. Ja, da bar det rett tilbake i studio for å skrive bandets femte album.

I april 2021 slapp de albumet VITAL på Southern Lord Records til unison hyllest fra lyttere så vel som anmeldere.

I midten av juni kom også annonseringen om at Big Brave har vært i studio med The Body for å spille inn albumet Leaving None But Small Birds som slippes 24. september 2021 via Thrill Jockeys!

Siden oppstarten i 2012 har Big Brave turnert med band som Sunn O))), MY DISCO, The Body, Thou, Primitive Man og Thee Silver Mt Zion for å nevne noen.

“the Montreal trio combine the seismic weight of drone with the visceral urgency of hardcore, producing massive tidal chords which decay into washes of feedback and noise.”
– Distorted Sound Magazine

Svenske Fågelle er en vill kollisjon av lyrisk skjønnhet og et uhyggelig rått uttrykk, der lydlandskap, som strever med intrikate detaljer møter intim og kraftfull vokal.

Stemmen hennes river gjennom lyd og stillhet og blir et tyngdepunkt der eksistensiell frykt og den kvinnelige opplevelsen blir undersøkt som både gave og forbannelse.

Som soloartist har Fågelle utviklet en unik stil som blander gitar, vokal og elektronikk på organiske og uttrykksfulle måter. Gitaren blir en klingende kropp som skal utforskes med verktøy og kraft, med frodige melodier utført sammen med feltopptak av urbane bevegelser.

:::
Denne konserten er støttet av Liveurope !

Program

April

May

December