KONSERT:

AVLYST: Blanks

indiepop

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Etter å ha solgt ut alle showene sine i 2021 utvider Blanks sin «Nothing Lasts Forever And That’s OK» turné i Europa med 18 konserter i mai og juni 2022. 7. juni står han på scenen på Blå i Oslo med sin herlige indiepop!

Billetter i salg fredag 5. november kl. 11.00.

Blanks er aktuell med debutalbumet «Nothing Lasts Forever And That’s OK». Under konsertene sine får han virkelig vist frem bredden og talentet gjennom entusiastiske låter som «What You Do To Me» og «Never Have I Ever», samt følelsesladde sanger som «I’m Sorry». Denne turneen er hans største så langt, og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer for den spennende artisten.

Den 24 år gamle låtskriveren begynte å produsere på gutterommet hjemme hos foreldrene sine, og har allerede etablert seg som den mest lovende indiepop-artisten i Nederland. Under pandemien forble han optimistisk som alltid, og skrev og slapp umiddelbart en oppløftende karantenesang med tilhørende dansetrinn. Han leter alltid etter måter å holde kontakt med fansen, og takket være sosiale medier er de mer engasjerte enn noen gang. Dette gjør Blanks til en del av den neste bølgen artister, sammen med blant annet Conan Grey, Troye Sivan og Shawn Mendes, som har opparbeidet seg stor kommersiell suksess takket være deres svært engasjerte fanbase.

:::

Dette arrangementet er støttet av Liveurope !

Program

April

May

December