KONSERT:

Dina Ögon + Utlandet

svensk sommerpop

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Fantastiske Dina Ögon spiller på Blå i mai!

Svensk sommer i musikalsk form kommer vår vei. Beskrevet som musikk for lysere dager, og for å danse og drømme seg bort – vi er solgt.

Den selvtitulerte debuten ble utgitt i oktober til strålende kritikker. En plate som drar deg flere tiår tilbake med sin himmelske pop groove. Ikke så rart det svinger når bandet består av en rekke erfarne musikere som har slått seg sammen for å skape magi; Daniel Ögren, Anna Ahnlund, Love Örsan og Christopher Cantillo.

«Dina Ögon is like the lovechild of Fleetwood Mac, Eric B & Rakim, Khruangbin and some obscure Motown b-side singles.»

Bandet selv sier følgende:

«Texterna och musiken är till alla människor i alla tider.
Till dina ögon, till oss alla, vi som är ett med varandra.
Till de som aldrig tar ansvar och till de som gör det för mycket.»

Vi gleder oss noe veldig til å ønske Dina Ögon velkommen til Oslo og Blå den 14. mai. Sees der!


Utlandet, tidligere Bosses Bongoband, er en sveitserkniv av et åttemanns instrumentalband fra Oslo. I løpet av fem år har bandet rukket å spille nærmere 100 konserter over hele landet: I tillegg til å ha stått på utallige klubbscener, har de både spilt på og vært hjernen bak det månedlige konseptet «Bongotorsdag» på Kulturhuset. De har også fungert som et slags husband på OverOslo i 2019 og 2020, spilt barnekonserter og reddet mang en firmafest med sin selvpåståtte dansegaranti. Denne garantien vil de også ta med seg når de i løpet av 2022 slipper sin første plate!

Musikken kan best beskrives som rytmisk, eklektisk og sjangersprikende, noe medlemmenes musikalske fortid underbygger: The Captain & Me, Pow Pow, Fagernes Yatch Club, The Loch Ness Mouse, I Was A King og St. Thomas er alle band/artister med tilknytning til Utlandet.

:::

Denne konserten er støttet av Liveurope !

Program

March

April

May

December