KONSERT & KLUBB:

FRA DET ONDE Ft. Emil Nikolaisen & Lindstrøm + Espen Friberg | KLUBB: rRoxymore + Carmen Villain

Frijazz, psykedelisk rock, elektronika

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

20:00 – ESPEN FRIBERG – Releasekonsert
22:00 – FRA DET ONDE Ft. EMIL NIKOLAISEN & special guest LINDSTRØM
23:30 – Klubb: rROXYMORE & CARMEN VILLAIN DJ

::::
FRA DET ONDE med Emil Nikolaisen & Lindstrøm gjør sin første klubbgig i landet etter konsertdebuten på Hennie Onstad Kunstsenter i mai.

Trioen FRA DET ONDE sammen med Emil Nikolaisen og Lindstrøm er supergruppen du kanskje ikke forventet, men sårt trenger i livet ditt. Med bøtter og spann av pondus fra de kredible hjørner av den norske jazz, rock og elektroniske scenen, smelter FRA DET ONDE sammen frijazz, psykedelisk rock og elektronika til en monstrøs soniskopplevelse med stødige nikk mot Teo Maceros myetomspunne samarbeid med Miles Davis i de elektriske årene fra 68-75.

It’s as if the great beyond gifted us with the spirits of Hendrix, Davis, Cherry, and something not quite of this earth and let it settle on these four European cats for a one-of-a-kind session. The results are one of the most striking space jazz albums you’ll hear this year. Or any year.” – Complex Distractions

FRA DET ONDE er:

Olaf Olsen – trommer (Bigbang, Todd Terje, Needlepoint, Mathias Eick m.fl.)
Rune Nergaard – bass (Bushman’s Revenge, Exoterm, Ingebrigt Haaker Flaten m.fl.)
Erik Kimestad Pedersen – trompet (Horse Orchestra, Jeppe Zeeberg, EHM)

Emil Nikolaisen (Serena Maneesh, Brian Jonestown Massacre, Okkultokrati, Årabrot +++)
Lindstrøm – you know – kongen av space disco

:::

Espen Friberg
Er en norsk tegner, illustratør og kunstner. I tillegg til sin visuelle praksis har han bygget opp et eget lydstudio bestående av synthesizere samt en mengde obskure elektroniske instrumenter og effektprosessorer. Han har vært en sentral person i miljøet rundt eksperimentell, elektronisk musikk i Norge og har siden 2005 deltatt på en rekke samleplater under forskjellige artistnavn.
Nå gir han ut sitt debutalbum og det feires med et sjeldent live set hos oss. Albumet består av elleve komposisjoner med synthesizer og feltopptak som tar utgangspunkt I å fange stemningen og dalen rundt Leveld Kunstnartun i Ål i Hallingdal gjennom Espens opplevelser I naturen, men også gjennom maleriene til Marianne Røthe Arnesen og Gøsta Munsthjelm.

:::
rRoxymore
Om det så er live, albumet eller som Dj er rRoxymore kjent for å bryte ned de etablerte rammene. Hennes eksperimentelle stil kombinert med elektroniske rytmer har landet henne spillejobber på festivaler som Unsound, Mira og Nuit Sonores i tillegg til klubber som Fabric og Berghain hvor hun er fast inventar. Album aktuell med på kongerikes feteste plateselskap, nemlig smalltown supersund
https://soundcloud.com/rroxymore

:::
Carmen Villain
Lyden av Carmen er som å bli invitert på en intim musikalsk reise, farget av hennes åpne holdning til hvilke lydkilder som kan brukes til musikk.
Hennes nye album Only Love From Now On fikk strålende mottagelse i utenlandsk presse med 7.8 fra Pitchfork og den prestisjefylte utmerkelsen “RA Recommends” fra Resident Advisor. Spilt festivaler som Dekmantel, Way Out West, Mutek og vår egen Øyafestival.
https://soundcloud.com/carmenvillain

:::
L.I.T.S.W.D. (Lumi In The Sky With Diamonds) – DJ i vinterhagen
Når det kommer til skjulte norske perler er Lumi en sjelden skatt.
Setene er alltid interessante, vakre og bryter ned normene for hvordan et Dj set skal fortone seg.
Spiller mellom slagene i vår var ny monterte vinterhage denne høstkvelden.
soundcloud.com/baklengs17/tukio-01-baklengs-w-litswd

:::

Dette arrangementet er støttet av Liveurope !

Program

April

May

December