KONSERT:

Fricky

Nye europeiske talenter

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 325,—

Billetter i salg fredag 09. september kl 10:00!

Gjennom en sjelden evne til å ta lytteren med på en reise til sitt indre, har Fricky klart å trollbinde et bredt publikum og blitt en av de mest innflytelsesrike stemmene i sin generasjon. Med debutalbumet “Fricktion” i ryggen kommer han til Blå og Oslo 22. oktober!

Tidligere i år ble det berømte albumet “Fricktion” gitt ut, som ble beskrevet som “en perfekt pop -plate i hiphops laboratorium” av DN (5/5). Et album som Fricky selv beskrev startet i oppoverbakke, men hvor han til slutt landet på et sted med fullstendig frihet i skapelsen. Resultatet viser en kunstner som reflekterer over sine erfaringer, som vrir og vender tankene sine, hvor vi for første gang kan få sjansen til å bli kjent med personen bak Fricky, Erik Friman. Som artist, produsent, låtskriver, grafisk designer har han kunnet skissere en idé som er hans egen og en klar idé om hvor han skal.

På glatt Västerbotten-dialekt synger han om temaer som kjærlighet, vennskap, maskulinitet og sex, som sammen med den særegne musikken flytter grensene for hva sjangeren er og kan bli. Vi gleder oss til å høre hiten «Aqua Aura» live på Blå i oktober!

:::

Dette arrangementet er støttet av Liveurope !

Program

March

April

May

December