KONSERTER:

Klubbdagen – ØYA

Solberg / Høyer / Tamulynaite + CTM + Marte Eberson + Red Kite + j00 + Nylenda

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets 200,—

18:30 Liavik Solberg / Høyer / Tamulynaite
19:30 CTM (DK/Posh Isolation)
20:30 Marte Eberson
21:30 Red Kite
22:30 j00
23:30 Nylenda

LIAVIK SOLBERG / HØYER / TAMULYNAITE

Etter å ha samarbeidet i duo utvider poeten Fredrik Høyer og trommeslageren Ståle Liavik Solberg nå til trio med Guoste Tamulynaite på synth.
Akkurat hvordan det blir må du nesten møte opp for å finne ut av, men vi forventer sterke tekster, klingende bjeller og frekke synther. Og ikke minst de uforutsette avartene av dette.

CTM
CTM, eller Cæcilie Trier, som hun heter er en København-basert sanger, cellist og komponist som ut fra hennes klassiske bakgrunn har gått mange nye veier med sine mange samarbeider.
Hun har mer eller mindre vært kritikerrost fra starten av karrieren sin, der blant annet hennes forrige album – Suite For A Young Girl – ble nominert til Nordic Music Prize i 2017.
Det påfølgende albumet Red Dragon (Posh Isolation, 2018) er som en feberdrøm inspirert av Elon Musks ufullendte Mars-landing, Michael Jacksons siste dager og hennes egen hverdag som småbarsmor. I 2022 er hun aktuell med det siste tilskuddet på albumfronten, magiske Babygirl (Posh Isolation). Det e flunkede nytt så sjekk det ut og bli frelst!

MARTE EBERSON
Sangeren og keyboardisten Mrte Eberson har satt noen voldsomme fotavtrykk på den norske og internasjonale musikkscenen og har høstet annerkjennelse og priser innenfor flere sjangre. Med soloprosjektet sitt får vi levert kruttsterke vokalprestasjoner og stor fortellerkunst kombinert med synthbasert heksekunst. Hun er høyaktuell med sin nye singel “This Will Blow” på finfine Grappa. Vi gleder oss!

RED KITE
Red Kite består av Bernt Andre Moen (Kristiansand) tangenter, Even Helte Hermansen (Skien) gitar, Torstein Lofthus (Øystese) trommer og Trond Frønes (Trondheim) på bass. Red Kite har i pressen blitt omtalt som en «supergruppe» i norsk jazz/rock/prog da medlemmene er kjent fra toneangivende band som Shining, Elephant9, Bushmans Revenge og Grand General.
Musikken er inspirert av 60- og 70-tallets frijazz, rock, jazzrock, prog og psykedelia, men tatt inn i 2022 og mikset til et helt eget brygg uten for sterke referanser i noen retning. Red Kite har improvisasjon som et sentralt element, men med sterke og tydelige låter, catchy riff og sterke melodier. Ingen kompromiss her altså.

j00
Bandet har en EP med splitter nye indie cry-bangers rett rundt hjørnet. Vil du være med i regnbueskyen fylt med støy og sukkerspinn? Tenkte oss det ja.
J00 er et av de mest interessante nye bandene i Norge, og etter å ha spilt på bransjefestivalene land og strand rundt. Ikke noe du vil gå glipp av.

NYLENDA
Nylenda fra Stavanger serverer moderne psykedelisk pop med en elektronisk puls. De har gitt ut seks singler som har høstet gode omtaler i både norsk og utenlandsk musikkpresse. De ble tildelt NOPA-stipendet for deres debut singel «Burning Eyes» og de ble invitert av Unknown Mortal Orchestra, til å spille support for dem sist de gjestet Norge. Med sine bevegelige, nærmest hypnotiske rytmer har Nylenda gjort dansegulv av klubbscener, kunsthaller og festivaler i Norge. Nylenda slapp sitt debutalbum «Medicating a Prophet» i 2021 til abnorme anmeldelser og er klare for å trollbinde Øya-publikummet

– Billetter kun i salg i døra på dagen –

:::

Dette arrangementet er støttet av Liveurope !

Program

April

May

December