KONSERT

UTSATT: MaidaVale

psykedelisk rock

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

NB! Denne konserten er dessverre utsatt. Vi kommer tilbake med ny dato så fort som mulig! 

Som et av de fremste bandene i den nye generasjonen psykedeliske band skaper kvartetten MaidaVale en uhemmet eksperimentell, krautinspirert rock som avviker fra det forventede og danner sitt helt eget soniske univers.

i 2016 ga bandet ut debutalbumet Tales of the Wicked West som ble mottatt med åpne armer og førte til intens turnering Europa rundt. På deres andre skive Madness Is Too Pure, produsert av Jari Haapalainen, følger MaidaVale opp med et enda mer eksperimentelt og dynamisk lydbilde som etablerer bandets plass i psych-rock scenen. Madness Is Too Pure ble hyllet av kritikere så vel som lyttere og ble nominert i kategorien Årets Rock / Metal under svenske P3 Gold i 2019. Men det er først og fremst som liveband MaidaVale virkelig skinner. Ved siden av Europa turneer har de opptrådt på anerkjente festivaler som Freak Valley, Desertfest Berlin, Duna Jam og den historiske førsteutgaven av Statement Festival.

MaidaVale spilte sist på BLÅ med Kikagaku Moyo i 2018, i det som blir husket som en forrykende deilig psykedelisk kveld. Endelig er MaidaVale tilbake!

Program

March

April

May

December