KONSERT:

Okkultokrati + Maggot Heart + Obnoxious Youth

3x høyoktan rock

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

I sitt 14 år som band fortsetter OKKULTOKRATI å gå fra det ene kunstneriske klimakset til det andre. Etter deres to siste Spellemann vinnende album «Raspberry Dawn» (2016) og «La ilden Lyse» (2020) hørtes bandet om mulig mer sultne og storslåtte ut enn noen gang. Og i 2021 fulgte de opp «La Ilden Lyse» med split EPen med Berlin trioen Maggot Heart. I deres egne ord:

Let there be death-defying, soul-shattering, over-the-top, fire-breathing, devil-may-care rock!”

MAGGOT HEART er hjernebarnet til den svenske gitaristen, vokalisten og låtskriveren Linnéa Olsson (ex- Grave Pleasures, ex- Eden). Fullført av bassist Olivia Airey og trommeslager Uno Bruniusson (ex- In Solitude, ex- Grave Pleasures++). Bandet har slått hardt igjennom rockescenen med en rekke sterke utgivelser og omfattende turneer med band som Earthless og Voivod.

I April 2021 ble bandet invitert til å spille et eksklusivt filmet livesett for den digitale versjonen av institusjonen som er Roadburn Festival. Senere på året kom de tilbake med tre nye låter på split EPen med Okkultokrati.

“Their latest hit of virulent, sexual and Voivodian post-punk carries more violence in its heart than almost any other record this year” – DECIBEL

OBNOXIOUS YOUTH er en rasende rå høyoktan blanding av punk, rock n roll, og ond hardrockende metall. Frøet til Obnoxious Youth ble født i 2005, men i 2009 begynte bandet å deformere seg til den vridde naturkraften det er i dag. Fem sjeler, alle med en ild som brenner inne, ble tilkalt for å spille rockemusikk uten grenser eller regler. Inspirert av den mest sjofele, vridde og ekstreme estetikken kjent for mennesket, begynte The ‘Youth å utforske og gjenskape essensen av musikk som punk og metal og hva disse musikalske stilene var før sjangere ble født. Ekte ekstrem musikk kan aldri komme fra å følge regler. Obnoxious Youth står og vil alltid stå tross mot falske merkelapper og mot å underkaste seg samfunnets form

:::
Denne konserten er støttet av Liveurope !

Program

April

May

December