KONSERTER:

Øyanatt: Posh Isolation

Croatian Amor + The Empire Line + Vanity Productions

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Det danske labelet Posh Isolation tar turen til BLÅ under Øyanatt!

Posh Isolation ble grunnlagt av Christian Stadsgaard og Loke Rahbek i 2009. Med base i København fokuserer Posh Isolation på å presentere arbeid fra skandinaviske kunstnere og samarbeidspartnere ved å gi en plattform til aktuell musikk, kunst og design. Med en katalog på over 200 fysiske utgivelser, og etter å ha tilrettelagt en rekke internasjonale utstillinger, programmer og showcaser, er prosjektet en utviklende sammensetning av stemmer og horisonter forankret til hjemmet.

CROATION AMOR
Croatian Amor er solo aliases til Posh Isolation medgrunnlegger Loke Rahbek.
Som Croatian Amor blir Rahbeks mest avgjørende og fantasifulle beretning avslørt.
En rekke virkelige hendelser og steder blir ofte brukt som plattform for et stort sett drømmeaktig skuespill, og Croatian Amor komponerer med popartefakter fra kretsene som fletter livene våre sammen. Noen ganger snakker Croatian Amor i ensomhet, selv om det ofte fortelles om prøvelser, og presenterer en lengsel etter ubestemt følelse. Ved å bruke en blanding av diffuse elektroniske musikktradisjoner, fremkalles fantastiske syntetiske verdener for å gjøre denne verden litt mer beboelig.

THE EMPIRE LINE
København-baserte The Empire Line er helt i forkant av den nylige mutasjonen av moderne dansemusikk. Antrekket – bestående av rock ‘n’ troll badboy Varg2TM, k-town hardcore-legenden Klaus Hansen, og støymusiker/posh isolation-medgründer Christian Stadsgaard – har brakt sin ekstatiske punk-infuserte rave-musikk over hele verden. Fryktløst kaster The Empire Line elementer fra de siste 40 årene med elektronisk musikk i en smeltedigel, noe som resulterer i en både kaotisk, oppfinnsom og underholdende dansemusikk som etterlater høyttalere i brann fra Bassiani til Boiler Room.

VANITY PRODUCTIONS
Christian Stadsgaard, også kjent under hans solo-moniker Vanity Productions, har blitt en avgjørende skikkelse i den moderne nordiske elektroniske og eksperimentelle musikkscenen det siste tiåret.

Stadsgaard dukket opp på begynnelsen av 2000-tallet i den eksperimentelle støymusikkscenen, og er kjent for sin innovasjon og forseggjorte uttrykksfulle stil. Som Vanity Productions vendte han seg for å smelte sammen støyelementer med innadvendte melodier og skaper herved øde lydlandskap og store historier om moderne turbulente forhold. Stadsgaard maler ofte med et eksistensialistisk preg og uklar sensibilitet, soniske lerreter av moderne melankoli. Under banneret «Broken hearts and broken electronics» svinger Vanity Productions mellom elektroniske eksperimenter, støyutforskning og forhøyet melodisk utdyping, og styrer ømme krefter med en selvsikker og impulsiv strek.

Stadsgaard står i spissen for Posh Isolation sammen med Loke Rahbek, og er ansvarlig for en av de mest konsistente og overbevisende labelene for både å definere og utdype de mange produktive sidene av undergrunnen det siste tiåret. Som utøvende platekunstner var hans arbeid med Rahbek som Damien Dubrovnik et kritisk prosjekt i det moderne støymiljøet gjennom 2010-tallet. Nylig har hans samarbeid med Jonas Rönnberg og Isak Hansen som The Empire Line fått betydelig beryktethet. Det er imidlertid i Vanity Productions at hele bredden av den følelsesmessige intensiteten i Stadsgaards arbeid kommer til uttrykk. Samarbeidet hans med den banebrytende artisten Merzbow i 2019 førte til ‘Coastal Erosion’-albumet for iDEAL Recordings, i forkant av en nyere serie med verk som tar utgangspunkt i minimalistisk komposisjon.

:::

Dette arrangementet er støttet av Liveurope !

Program

March

April

May

December