KONSERT:

UTSOLGT! The Minds of 99

dansk new wave

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Danmarks største band til Norge!

I Danmark spiller de for utsolgte arenaer og beskrives med rette som landets største band. I august kommer de til Blå i Oslo for sin første, egen konsert.

12 september 2021 vakte det stor oppmerksomhet i internasjonal presse da de spilte for et utsolgt Parken i København. Dette var den første stadionkonserten i Europa etter Covid-nedstengningen, og markerte gjenåpningen av Danmark. I år har bandet fulgt opp med den største arenaturneen i landets musikkhistorie, men når The Minds of 99 senere i sommer tar turen til Norge og Sverige starter de helt forfra og går tilbake til klubbscenen igjen. En oppgave bandet er helt klare for.

“Vi er ikke en skid uden for Danmark. Det ved vi godt. Det er også dét, der er det spændende. Vi skal bringe energi og spille vores hurtigste sange på de små svedige klubber, som vi savner at spille på. Man behøver ikke kende os, eller ha’ hørt os før eller være god til dansk. Det er bare energi, man kommer til at kunne mærke. Vi kommer til at være det lorteband, vi inderst inde stadig er. Det bliver fedt!”, uttaler vokalist Niels Brandt.

Om man følger med på den danske musikkscenen har det vært vanskelig å unngå å få med seg kultbandet The Minds of 99 siden deres debut i 2014. Bandet, bestående av 5 barndomsvenner fra København, har rukket å oppnå mål ingen andre danske band har klart, og langt mer enn de hadde drømt om da de startet. Siden bandets selvtitulerte debut i 2014, har The Minds of 99 representert noe helt spesielt på den danske musikkscenen, hvor new wave inspirert rock på morsmålet tidligere ikke har vært allemannseie. Bandet har helt siden starten satt en høy standard på deres musikalske produksjon, men har alltid beholdt kjernen i det som definerer The Minds Of 99 som et helt unikt band; et band som spiller og leverer med høy intensitet. I tillegg har bandet en av de mest karismatiske frontfigurer vi har sett på lang tid – som med sine eksistensielle tekster og tilstedeværelse aldri blir kjedelig, hverken å se eller høre på.

Nå har vi endelig sjansen til å oppleve et av Danmarks største attraksjoner live, i det som må sies å være en sjeldent intim setting, når de stiller på scenen på Blå 31. august.

The Minds Of 99 består av barndomsvennene:

Anders Folke Larsen (gitar), Asger Wissing (bass), Jacob Bech (synth), Louis Clausen (trommer) og Niels Brandt (vokal).

—————————————
Billetter i salg fredag 27. mai kl. 10:00!
—————————————

:::

Dette arrangementet er støttet av Liveurope !

Program

April

May

December