KONSERT:

UTSATT: Pale Honey

indie-rock

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Konserten har blitt utsatt. Ny dato: 01.04.2022

 

Svenske Pale Honey lager nydelig, minimalistisk indie-rock og har mottatt strålende kritikker i Sverige. Til våren stikker de endelig på Skandinaviaturné, og den 1. april spiller de for første gang det nye materialet fra albumet Some Time, Alone på Blå!

«Overkligt! Galet! Fantastiskt! Extrempirr inför att vi ska ut och spela igen. Hoppas vi ses!» — Pale Honey

Pale Honey fra Göteborg består av Tuva Lodmark (sang og gitar), Nelly Daltrey (trommer) og Anders Lagerfors (gitar, bass og synth). De ga ut debut-EPen Fiction våren 2014, og ett år senere slapp de det selvtitulerte debutalbumet. Albumet fikk fine anmeldelser og førte til en P3 Gull-nominering i kategorien «Årets Nykomling». Høsten 2017 slapp bandet sitt andre album, Devotion, som også mottok strålende kritikk, blant annet i DN, Sonic og Nöjesguiden. Svenske GAFFA løftet dem frem og konstaterte at «ingen andre svenske band låter som dem». De fikk deretter doble P3 Gull-nomineringer i kategorien «Årest Rock» og «Årets Gruppe».

For omtrent ett år siden slapp de sitt tredje studioalbum Some Time, Alone midt under pandemien. Til våren stikker Göteborgsbandet for første gangen ut på turné med det nye materialet.

Plata fikk varm mottakelse av bl.a. Gaffa, Nöjesguiden og albumets ledesingel, «Set Me Free», ble spilt hyppig på svenske P3. Nå er bandet i studio og planlegger å ha ny musikk ferdig til neste vår.

Pale Honey har turnert flittig de seneste årene og har blant annet vært support for Iron & Wines Skandinavia-turné, spilt på Roskildefestivalen og medvirket på DRs (Danmark Radios) TV-sendingsgalla. Bortsett fra turneer i Sverige og Europa har bandet også spilt i både USA og Hongkong.

Vi gleder oss til å oppleve dem live på Blå 1. april!

Program

April

May

December