KLUBB:

Lord Finesse (US – DITC) + Fredfades & DJ Don Martin

i samarbeid med Goodshit Radio!

Time, date & age restrictions 22:00 23+
Tickets Get tickets 100,—

Torsdag 4. mai sparker vi i gang torsdagsklubbene på Blå og i den anledning har vi invitert legenden Lord Finesse til DJ-sett sammen med FredFades og DJ Don Martin!

Lord Finesse omtales av mange som selve lederen av Diggin’ In The Crates-crewet. D.I.T.C definerte nesten egenhendig hva New York-Hip Hop innebar via klassiske debuter fra Finesse selv, Fat Joe, Show & A.G, Diamond D og ikke minst avdøde Big L tidlig på 90-tallet. Ingen kunne røre D.I.T.C når det kom til innovativ men tradjisjonstro og samplebaserte produksjoner samt punchline-rik og underholdende battle-Rap av typen som fikk deg til å spole tilbake.

Finesse er en av de mest egenartede og udiskutable tungtvekterne i musikkindustrien, og hans platesamling går for å være en av de råeste i verden. Dette er nok mye av årsaken til at Lord Finesse er også en sagnomsust produsent, og ikke bare for sin egen gjeng. Visste du at han bidro på både Dr. Dre sitt klassiske “2001” album og ikke minst The Notorious B.I.G. sin “Ready To Die” – to av Rap historiens største utgivelser?

Lord Finesse på nett:
https://www.facebook.com/lordfinesseditc
https://soundcloud.com/lord-finesse
http://ditcent.com/

Mer om Fredfades & DJ Don Martin:
https://www.facebook.com/fredfades/
https://soundcloud.com/fredfades
http://www.mutualintentions.com/
https://www.facebook.com/donmartinoslo
http://www.donmartin.no/

Program

January

February

March

April

May

September

October

November