KONSERT:

Lost Girls

Jenny Hval & Håvard Volden

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Den norske duoen Lost Girls med artist- og forfatter Jenny Hval og multiinstrumentalist Håvard Volden, ga i mars 2021 ut sitt første album “Menneskekollektivet” på Smalltown Supersound etter å ha samarbeidet i mer enn ti år.

På deres første fullengder booket Hval & Volden faktisk tid i et studio (Øra Studios, Trondheim) som de aldri hadde gjort sammen tidligere.

Innspillingene fant sted i mars 2020, selv om de følte at materialet egentlig ikke var klart for innspilling. Dette overlot mye til improvisasjon, og slik ble Menneskekollektivet skapt i mellom satte strukturer og energien i kollektiv utforsking.

Kanskje er det akkurat det som gjør Menneskekollektivet så unikt: Kvalitetene ved å prøve ut noe, for å se om det passer. På en måte er dette en mer fysisk versjon av det Hval har utforsket lyrisk i løpet av det siste tiåret i gjennom sine soloverk.

Albumet har høstet fantastiske anmeldelser i både inn- og utland og ble blant annet trukket frem av kredible Pitchfork som det beste av ny musikk.

Program

March

April

May

December